Meerland: 0299 641917

HTC de Boer
Viswinkel Purmerend

Over Viswinkel HTC de Boer Purmerend

Hartelijk welkom bij Viswinkel Purmerend HTC de Boer. We hebben de twee lekkerste viswinkels in Purmerend, namelijk in Gildeplein en Meerland. We serveren allemaal diverse soorten vis. Van gebakken, gemarineerde, dagverse tot ambachtelijk gerookte vis. Om op elk moment van de dag er direct van te genieten; voor de een gezonde lunch en de lekkere trek. Houdt u van vis koken? Bij Viswinkel HTC de Boer Purmerend vindt u een grote variatie aan verse vis en schaal- en schelpdieren om thuis af te bakken, stoven, stomen of te grillen. Ons verkoopteam adviseert u graag over de bereiding. Geen zin om te koken? We hebben ook een grote variatie aan rijk gevulde schotels, soepen en kant- en klaargerechten. Eet smakelijk!

Bekijk hier ons assortiment

Duurzaamheid van Viswinkel HTC de Boer Purmerend

Ons vis en visproducten assortiment is zo duurzaam mogelijk. Zo kiest Viswinkel Purmerend HTC de Boer voor het blauwe MSC-keurmerk (Marine Stewardship Council). Het MSC keurmerk betekent dat de aangeboden vissoort niet wordt overbevist en dat er bij de vangst zo min mogelijk schade aan het zeemilieu wordt toegebracht. Viswinkel HTC de Boer Purmerend is ook ASC-gecertificeerd voor kweekvis. ASC staat voor Aquaculture Stewardship Council, dat de invloed van het kweken van vis op het milieu wil verlagen. De Paling van Viswinkel HTC de Boer Purmerend komt van uitsluitend bij het Duurzaam Paling Fonds.

Lees hier meer over onze duurzaamheid

Bestellen bij Viswinkel HTC de Boer Purmerend

Bij Viswinkel HTC de Boer Purmerend nemen we graag uw bestelling op. Vaak kunt u dezelfde dag nog uw bestelling ophalen. Gaat het om bijzondere specialiteiten of grote bestellingen zoals voor feestelijke gelegenheden of bedrijfslunches, dan hebben we graag dat u een dag van te voren besteld. Uw bestelling staat dan op de afgesproken tijd klaar. Wij geven er de voorkeur aan dat u uw bestelling zelf komt afhalen.

Bestelling Gildeplein: bel: 0299 645 500
Bestelling Meerland: bel: 0299 641 917