Meerland: 0299 641917

HTC de Boer
Viswinkel Alkmaar

Over Viswinkel Alkmaar HTC de Boer

Viswinkel Alkmaar HTC de Boer heet u van harte welkom. We hebben de lekkerste vis van Alkmaar. U vindt ons aan de Gedempte Nieuwesloot. Voor gebakken, gemarineerde, dagverse tot ambachtelijk gerookte vis bent u bij Viswinkel HTC de Boer aan het juiste adres. Onze vis is om op elk moment van de dag van te genieten; of het nou voor een gezonde lunch is of voor de lekkere trek. Ook voor de viskok is HTC de Boer uw viswinkel in Alkmaar. Bij ons vindt u namelijk een veelzijdig aanbod aan verse vis en schaal- en schelpdieren om thuis af te grillen, stoven, stomen of te bakken. Het HTC de Boer verkoopteam adviseert u maar al te graag over de diverse manieren om de vis voor te bereiden. Een avondje geen zin om te koken? Viswinkel Alkmaar HTC de Boer heeft ook een groot aanbod aan rijk gevulde schotels, soepen en kant- en klaargerechten. Bon appétit!

Zie hier ons assortiment

Duurzaamheid HTC de Boer Viswinkel Alkmaar

Het assortiment van HTC de Boer  Viswinkel Alkmaar visproducten is zo duurzaam mogelijk. Zo kiezen we voor het blauwe MSC-keurmerk (Marine Stewardship Council). Het MSC keurmerk betekent dat de aangeboden vissoort niet overbevist word. Ook wordt er bij de vangst zo min mogelijk schade aan het zeemilieu toegebracht. Viswinkel HTC de Boer Alkmaar is ook ASC-gecertificeerd voor kweekvis. ASC staat voor Aquaculture Stewardship Council, dat de invloed van het kweken van vis op het milieu wil verlagen. De Paling van Viswinkel HTC de Boer Alkmaar komt van uitsluitend bij het Duurzaam Paling Fonds. Zo kunnen de toekomstige generaties ook nog genieten van de lekkerste vis!

Lees hier meer over onze duurzaamheid

Bestellen bij HTC de Boer Viswinkel Alkmaar

HTC de Boer Viswinkel Alkmaar neemt graag uw bestelling op. U kunt uw vis bestelling vaak nog dezelfde dag ophalen. Wanneer het gaat om bijzondere specialiteiten of grote bestellingen zoals voor feestelijke gelegenheden of bedrijfslunches kunt u beter een dagje van te voren bij ons bestellen. We zorgen dan dat uw bestelling op op het afgesproken tijdstip klaarstaat. Wij geven er de voorkeur aan dat u uw bestelling zelf komt afhalen.

Bestelling HTC de Boer Viswinkel Alkmaar: bel: 072 511 4493